Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Har du vårdbakgrund och vill hjälpa till?

Symbol för coronavirus

Med anledning av det nya coronaviruset/covid-19 har vi nu ett större behov av vårdpersonal och rustar för att kunna ta emot fler patienter.

För att möta ett ökat vårdbehov vidtas flera parallella åtgärder. Vi har bland annat öppnat epidemiavdelning och epidemiakutmottagning på Kungälvs sjukhus och Alingsås lasarett.

Vi söker dig som snabbt kan förstärka vården och vill ha en tillfällig anställning på Kungälvs sjukhus och/eller Alingsås lasarett. Vi behöver dig som är utbildad sjukvårdspersonal och som tidigare arbetat inom sjukvården, men du kan även vara student som läser till läkare eller sjuksköterska. Arbetsuppgifterna varierar utifrån de behov som finns.

Vi förstärker främst med sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Eventuellt finns behov av BMA och kompetens inom medicinteknik. För att arbeta som sjuksköterska, BMA eller läkare krävs giltig legitimation och som undersköterska krävs att du har utbildning och erfarenhet.

Tjänsten är en timanställning, där omfattning varierar utifrån behov.

Fyll i formuläret för intresseanmälan här så kontaktar vi dig. 

Har du frågor om anställningarna? Kontakta oss då på mejladressen: sv.rekrytering@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-03-27 20:42