Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
Angereds Närsjukhus. Belyst fasad i kvällsljus.

Sjuksköterska – Välkommen till vår nya avdelning, IMA/Internmedicin!

Förvaltning: Sjukhusen i väster
Yrke: Sjuksköterska, grundutbildad
Ort: Kungälv
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 15 mars 2022
Sista ansökningsdag: 15 juni 2022
Sjukhusen i väster, Verksamhet Medicin, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vi bemöter och behandlar våra medmänniskor som vi själva vill bli bemötta och tänker på att alla inte vill ha det på samma sätt. Vi välkomnar olikheter då det ger en mångfald vilket berikar och utvecklar oss!

Detta blir din nya arbetsplats:
Verksamhetsområde Medicin på Kungälvs sjukhus öppnar nya slutenvårdsplatser med inriktning mot IMA och internmedicin. Verksamhetsområdet omfattar specialiteterna kardiologi, endokrinologi, diabetologi, gastroenterologi, hematologi och internmedicin. Vi står inför öppnandet av en ny vårdavdelning, avdelning 4, med 14 vårdplatser varav hälften är intermediära. På dessa intermediära vårdplatser vårdas patienter med behov av vård och behandling som kräver särskild övervakning men inte intensivvård. Resterande vårdplatser är internmedicinska.

På medicin arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi är alla delaktiga i den personcentrerade vården – tillsammans skapar vi värde för våra patienter.

Avdelning 4 blir en av tre medicinavdelningar och kommer ha ett tätt samarbete med avdelning 7, 8 och medicinmottagningen. Avdelning 7 har inriktning mot kardiologi och Avdelning 8 mot hematologi, gastroenterologi, diabetes och endokrinologi. Vårt nära samarbete inom verksamheten ger dig möjlighet till rotationstjänst.

När du börjar resan på avdelning 4 tillsammans med oss erbjuds du att jobba i våra nya, fräscha och anpassade lokaler. Patienterna som vårdas här har enkelrum med egen toalett och dusch. Varje team är stationerade vid en egen teamstation med tillhörande rondrum.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi har ett system för utbildning, fortbildning, förbättringsarbeten och kompetensutveckling. Vi erbjuder dessutom personlig kompetensutveckling anpassad till ditt behov. Det finns möjligheter att delta och/eller driva förbättrings- och utvecklingsarbeten på avdelningen.

Vi arbetar med implementering av karriärutvecklingsmodeller som visar vilka vägar du kan gå i ditt yrke och ser till att dina kunskaper används och tillåts utvecklas genom din individuella kompetensutvecklingsplan.

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Vi på Sjukhusen i väster erbjuder olika förmåner till våra medarbetare, exempelvis har vi friskvårdsbidrag och rabatter inom hälsa och friskvård. Personalhälsan på Kungälvs sjukhus erbjuder dessutom olika friskvårdshöjande insatser – allt från svampplockning till olika träningspass.

Som anställd har du även fri öppen hälso- och sjukvård i hela Sverige.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen  med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Senast uppdaterad: 2018-07-16 09:01