Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Press

Här hittar du pressmaterial om Angereds Närsjukhus.

Om du har frågor eller behöver något som inte finns på vår hemsida kontakta då Rebecca Landmér, kommunikatör på Angereds Närsjukhus (se kontaktuppgifter nedan).

Pressbilder & pressinformation

Här hittar du pressbilder och ett samlat pressmaterial från Angereds Närsjukhus. Bilderna är fria att använda.

Fototillstånd

Om du vill fotografera inom Angereds Närsjukhus område behöver du ett fototillstånd. Kontakta Rebecca Landmér, kommunikatör, för fototillstånd (se kontaktuppgifter nedan).

Fototillståndet är till för att skydda våra patienters och besökares integritet.

Följ oss på Facebook, för aktuella händelser och information om vår verksamhet.

Rebecca Landmér

Kommunikatör Angereds Närsjukhus