Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba hos oss

Vårdmedarbetare i sjukhuskorridor, i dialog.

Angereds Närsjukhus erbjuder specialistvård och är beläget mitt i Angered, nära till de boende i nordost, i en mångkulturell stadsmiljö. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i att utveckla verksamheterna och skapa bra möten med invånare och patienter.

Vi erbjuder dig generösa utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra skillnad för en bättre hälsa hos våra invånare. I dagsläget arbetar vi inga nätter eller helger.

Angereds Närsjukhus är också ett utvecklings- och forskningscentrum för närsjukvård. Du kan läsa mer om vårt uppdrag och verksamhet under sidorna Om Angereds Närsjukhus.

Om du vill se vilka tjänster som finns lediga kan du gå in på sidan Lediga jobb. Där kan du logga in, eller skaffa dig en inloggning, och hitta vilka lediga tjänster som finns och skicka in en ansökan till dem. 

Har du frågor kring våra lediga tjänster eller framtida rekryteringsbehov? Kontakta våra HR-specialister. 

Söker du jobb eller praktikplats inom städ, tvätt, renhållning eller kök? Kontakta då Regionservice.  Du hittar Regionservice platsannonser här. 

Angereds Närsjukhus har ingen egen personal inom dessa yrken, utan köper tjänster från Regionservice som är en egen förvaltning inom Västra Götalandsregionen.

Jobba med oss!

En film som vi tagit fram för att visa några av de goda argument som finns för att söka sig till Angereds Närsjukhus. Vill du göra skillnad på det lilla sjukhuset med det stora uppdraget? Hör av dig!

Jobba på Specialistcentrum Barn och Unga

En liten film om att jobba på Specialistcentrum Barn och Unga på Angereds Närsjukhus.

Aleksejs - räddar liv och simmar lugnt

Aleksejs är en av våra duktiga överläkare på Angereds Närsjukhus. Hans specialitet är ortopedi. På fritiden gillar han att vara aktiv och cykla, promenera eller simma.

Badi - räddar liv och får tid för de närmaste

Badi är en av våra duktiga kuratorer på Angereds Närsjukhus. Han arbetar på vår psykiatrimottagning där hans erfarenhet och gedigna utbildning hjälper våra patienter att må bättre och bli friskare. På fritiden tycker han om att spendera tid med vännerna och familjen.

Anna - räddar liv och gillar musiklivet i Göteborg

Anna är en av våra duktiga sjuksköterskor på Angereds Närsjukhus. Hennes specialområde är smärta, där hon hjälper våra patienter att förbättra sin situation. På fritiden gillar hon bland annat att ta del av musiklivet och kulturen i Göteborg.

Drivkrafter

En dokumentär om Västra Götalandsregionen. Elva av femtiotvåtusen anställda berättar om sitt jobb, vad som gör dem stolta och när de trivs på jobbet. 

HälsANS pausgympa

”Vi vill vara en del av ett välmående nordost tillsammans med andra. Inom Angereds Närsjukhus arbetar vi enat, smart och rörligt. Vi är kunniga och framåt. Vi ska befinna oss i framkanten av utvecklingen och gärna utmana oss själva och andra att tänka nytt. Vår mission är att ta ansvar och göra skillnad i varje möte: vi ser, vi ger och vi gör.”

Cornelia Bergdahl, verksamhetschef Opererande specialiteter, Angereds Närsjukhus.

”Jag har hört väldigt mycket gott om Angereds Närsjukhus och jag har fått höra av många att jag måste ta mig hit. Nu vet jag att närsjukhuset lever upp till alla dessa förväntningar. Angereds Närsjukhus jobbar på nya sätt för att minska hälsoklyftorna. Så vill jag att fler ska jobba."

Gabriel Wikström, sjukvårdsminister, i samband med ett besök på Angereds Närsjukhus .

”Varje dag lär jag mig någonting av att möta människor ifrån olika delar av världen.”

Marie Escar, smärtsjuksköterska, Angereds Närsjukhus.

”För oss som arbetar här på Angereds Närsjukhus är förtroende och påverkansmöjlighet det som skapar äkta delaktighet. Att bli lyssnad på och att idéer och tankar är viktiga och tas tillvara på, är en framgångsfaktor för vårt gemensamma arbete att utveckla vårt sjukhus, detta bidrar till att skapa en lustfylld och dynamisk arbetsmiljö.”

Ulla Fransson, numera pensionerad personalchef, Angereds Närsjukhus.

”Hela miljön på Angereds Närsjukhus andas framåtanda och det driver utvecklingen framåt.”

Cecilia Pihlgren, tidigare chefsläkare, Angereds Närsjukhus.

Malin Johansson

HR-chef Sjukhusen i väster
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-05-10 10:27