Jobba hos oss

Vårdmedarbetare i sjukhuskorridor, i dialog.

Angereds närsjukhus erbjuder specialistvård och är beläget mitt i Angered, nära till de boende i nordost, i en mångkulturell stadsmiljö. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i att utveckla verksamheterna och skapa bra möten med invånare och patienter.

Vi erbjuder dig generösa utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra skillnad för en bättre hälsa hos våra invånare. I dagsläget arbetar vi inga nätter eller helger.

Angereds närsjukhus är också ett utvecklings- och forskningscentrum för närsjukvård. Du kan läsa mer om vårt uppdrag och verksamhet under sidorna Om Angereds närsjukhus. Vi är en del av Sjukhusen i väster.

Om du vill se vilka tjänster som finns lediga kan du gå in på sidan Lediga jobb. Där kan du logga in, eller skaffa dig en inloggning, och hitta vilka lediga tjänster som finns och skicka in en ansökan till dem. 

Tjänster inom städ och service

Söker du jobb eller praktikplats inom städ, tvätt, renhållning eller kök? Kontakta då Regionservice.  Du hittar Regionservice platsannonser här. 

Angereds Närsjukhus har ingen egen personal inom dessa yrken, utan köper tjänster från Regionservice som är en egen förvaltning inom Västra Götalandsregionen.