Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

FoUU - Forskning, utveckling, utbildning

ANS FoUU (forskning, utveckling, utbildning) finns och arbetar för att genom forskning, utveckling, och utbildning kvalitetssäkra den hälso- och sjukvård som ANS erbjuder.

 Detta är ett krav enligt Hälso- och sjukvårdslagen (Hälso- och sjukvårdslag (1982:763), 31 §).

Att kvalitetssäkra hälso- och sjukvården innebär, enligt Socialstyrelsen, att säkra att sjukhuset lever upp till krav och mål som finns enligt lagar och andra föreskrifter, t.ex. Hälso- och sjukvårdslagen eller Patientlagen.

Detta gör vi bland annat genom att skapa ny kunskap och därigenom nya lösningar på utmaningar och behov som identifierats inom våra verksamheter och i nordöstra Göteborg.

ANS har som uppdrag att utvecklas till ett centrum för forskning och utveckling inom närsjukvård i ett mångkulturellt samhälle, och därigenom verka för jämlik vård. FoUU-arbetet ska vara till gagn för patienter, befolkning, yrkesverksamma i Nordost, och medarbetarna vid ANS. 

Senast uppdaterad: 2020-02-13 13:32