Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Angereds hjältar

Angereds Hjältar - karaktärbeskrivningar av de fem hjältarna.

Angereds hjältar, barnens beskyddare, är vårt sätt att jobba med ”storytelling”. Våra hjältar är fem pigga figurer som vi hoppas sprider glädje, kunskap och nya tankar kring hälsa och livsstil.

Angereds hjältar är en del av Angereds Närsjukhus arbete för ett friskare och mer hälsosamt liv i Göteborgs nordöstra delar.

Angereds hjältar har lovat att alltid hjälpa och skydda barnen. De bor i källaren på Angereds Närsjukhus. Ingen vet att de bor där, utom doktor Karin. Du lär känna karaktärerna i Angereds hjältar i äventyret Angereds hjältar räddar maten.

Du möter dem även (bland annat) i boken Mina mellanmål.

Ladda ner posters med Angereds Hjältar och Mellanmålshjältarna.

Posters med Angereds Hjältar och Mellanmålshjältarna

Här kan ladda ner tre olika posters med Angereds Hjältar. I mappen hittar du en poster med Angereds Hjältar, ett diplom med Angereds Hjältar och Mellanmålshjältarna, och en poster där Angereds Hjältar visar kostcirkeln. Skriv ut och häng upp hemma!

Rebecca Landmér

Kommunikatör Angereds Närsjukhus
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Anette Palle

Kommunikationschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-04-28 14:15