Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Angereds hjältar

Angereds Hjältar - karaktärbeskrivningar

Angereds Hjältar, barnens beskyddare, är vårt sätt att jobba med ”storytelling”. Våra hjältar är fem pigga figurer som vi hoppas sprider glädje, kunskap och nya tankar kring hälsa och livsstil.

Angereds Hjältar är en del av Angereds Närsjukhus arbete för ett friskare och mer hälsosamt liv i Göteborgs nordöstra delar.

Angereds hjältar har lovat att alltid hjälpa och skydda barnen. De bor i källaren på Angereds Närsjukhus. Ingen vet att de bor där, utom doktor Karin. Du lär känna karaktärerna i Angereds hjältar i äventyret Angereds hjältar räddar maten.

Du möter dem även (bland annat) i boken Mina mellanmål.

Senast uppdaterad: 2020-01-13 12:36