Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Angereds hjältar räddar maten

Någon har stulit maten för alla barnen på skolan. Utan mat – ingen ork, energi eller lek. Någon måste våga lösa mysteriet och rädda barnen. Men vem kan hjälpa? Angereds Hjältar förstås! Superhjältarna använder sina superkrafter – har de vad som krävs? Läs själv och se!

Angereds hjältar har lovat att alltid hjälpa och skydda barnen. De bor i källaren på Angereds Närsjukhus. Ingen vet att de bor där, utom doktor Karin. I den här bilderboken får du vara med om ett äventyr och du får lära känna figurerna i Angereds hjältar. 

Senast uppdaterad: 2020-01-13 12:37