Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Jämlik hälsa - jämlik vård

Sidhuvud för projektet Jämlik hälsa - jämlik vård. Symboler för jämlikhet, former samt text.

Under 2023 gör vi en särskild satsning för att synliggöra Sjukhusen i västers arbete för att främja jämlik hälsa och jämlik vård.

Inom Sjukhusen i västers olika verksamheter pågår ständigt arbete som syftar till att främja jämlik hälsa och jämlik vård. Under 2023 gör Folkhälsoenheten Sjukhusen i väster en särskild satsning för att synliggöra det arbetet. Med satsningen vill vi främja kunskapsöverföring och vara en pusselbit i arbetet med att nå nationella folkhälsomål - för att vi ska klara omställningen till mer hälsofrämjande hälso- och sjukvård. 

Satsningen kommer att sammanfattas i en rapport under våren 2024.

Nyhetsbrev om jämlik hälsa och jämlik vård

Med vårt nyhetsbrev vill vi sprida kunskap om årets aktuella insatser inom jämlik hälsa och vård, för att inspirera till bredare tillämpning och erfarenhetsutbyte. Nyhetsbrevet lyfter, samlar och dokumenterar årets aktuella insatser. 

Nyhetsbrevet ges ut tre gånger under 2023. De tre nyhetsbreven sammanställs i en rapport under våren 2024.

Nyhetsbrev

Titel

Prenumerera

Avprenumerera

Kontakta oss

Maria Magnusson

Ansvarig för folkhälsoarbetet vid Sjukhusen i väster
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2023-05-08 14:11