Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Hos oss har vi många patienter som är känsliga för smitta. Därför ber vi dig att undvika besök på sjukhuset om du inte har en bokad tid.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) eller praktik

Du som studerar folkhälsa kan välja att förlägga din verksamhetsförlagda utbildning (VFU) eller praktik till Folkhälsoenheten på Angereds Närsjukhus.

Under 2020 kommer vi inte att ta emot några studenter för verksamhetsförlagd utbildning.

Nästa ansökningsperiod gäller våren 2021. Det är i allmänhet en fördel att söka två personer tillsammans, ange i så fall detta i ansökan.

  • Ansökningsperiod: 1/9-31/10 2020.
  • Besked ges senast 15/11 2020.

Beslut fattas av Verksamhetsansvarig för folkhälsoenheten, baserat på studienivå (alltså vilken termin du läser och om det är på kandidat- magister- eller masternivå), CV samt din motivering till varför praktik på ANS skulle hjälpa dig att nå dina studiemål. 


Senast uppdaterad: 2019-11-26 13:51